- - Enric Pastor & Co.

Vaya al Contenido

Menu Principal:

BIO

La fusió al Jazz s'ha diversificat en moltes corrents en les quals, com a element comú, sempre es troba la improvisació. Les composicions d'Enric Pastor, músic de tradició clàssica, beuen també de les músiques del món i de la música minimalista. En els seus temes tracta d'equilibrar tant la melodia, escrita a manera de fil conductor, com la improvisació.


El seu primer treball discogràfic, titulat "Canvis", és el començament d'una nova etapa compositiva personal. La formació està composta per Enric Pastor al violí, Tolo Gili al piano, Wojtek Sobolewski al baix i Jaume Ginard a la bateria.

En paraules de Ferran Pereyra, crític musical del diari Ultima Hora de Balears:

"... Ja fa un parell d'anys que Enric Pastor ve consolidant la seva proposta musical més jazzística i allunyada dels confins purament clàssics que marquen la seva formació. En tot aquest temps, el violinista ha flirtejat amb el manouche, jugat amb el swing i els clàssics del Jazz, fins posicionar-se en una cruïlla musical que fusiona amb cert eclecticisme, tot l'anteriorment referit amb un plantejament actual.

El resultat de tot això el vàrem poder escoltar en directe a la presentació del seu àlbum "Canvis", que precisament materialitza el moment actual - molt bo, per cert - d'aquest itinerari sonor.

Un gran concert en què es va posar de manifest no només aquesta evolució cap a una música molt més complexa i rica sinó la gran unió i entesa que hi ha entre els membres del quartet ....

És cert que la partitura és el punt de partida dels temes, però és en la improvisació, en aquests solos que identifiquen la personalitat musical dels components, on aquestes composicions, ben estructurades, adquireixen un major pes específic.

Sens dubte una de les grans propostes del nostre panorama musical perfectament exportable ..."

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal