Enricpastor&Co

Vaya al Contenido
Al llarg de la seva carrera , Enric Pastor , a més de compaginar la seva tasca com a  professor de violí al Conservatori de Mallorca, forma part de nombroses bandes les quals li han aportat noves experiències musicals. A més de formacions de música clàssica , ha treballat el Jazz manouche , el tango, el flamenc, les músiques del mon i el blue grass.

La fusió al Jazz s'ha diversificat en moltes corrents en les quals com a element comú sempre es troba la improvisació.
Es així que les composicions d'Enric Pastor reflecteixen totes les seves experiències sonores, trobem elements tant de la música clàssica, com de les músiques del món,  la música minimalista, el pop i el rock , als seus temes, tracta d'equilibrar tant la melodia escrita a manera de fil conductor com la improvisació.

El seu primer treball discogràfic titulat "Canvis" al 2014 és el començament d'una nova etapa compositiva personal, el seu segon treball “ Moments “ editat al 2021 i guardonat amb el Premi Enderrock  2021 de la música Balear al millor disc de Jazz per votació popular és la consolidació cap un estil propi definit i una banda ja consolidada.
Regreso al contenido